Kategóriák
Termék részletek


LEGO City - Belvárosi tűzoltóság (60216)

Raktárkészlet: 0 db
LEGO City - Belvárosi tűzoltóság (60216)
33 490 Ft
Nincs raktáron
 • Vegye ki a tűzoltó felszerelését; itt az ideje, hogy megmentse a napot! A LEGO® City építők véletlenül kihagyott egy lámpát, és tüzet gyújtottak a város központjában lévő építési területre. Kapcsolja be a tűzfalon lévő lámpákat és a szirénát a létrával, és rohanjon a helyére. És ez a hordozható WC-daru jobb az úton. MHT! Hoppá, elnézést kérek! Használjon egy régi, jó tűzcsontot, és préselje át a táblákat, hogy a ROS-T3 távirányító járművel lángoljon. Távolítsuk el a létrát, és használjunk vízpisztollyal egy égő épület tetőjén lévő tűz eloltásához. Lehet-e eloltani a tüzet, mielőtt leáll az ellenőrzés ?

  7 LEGO® City minifigurát tartalmaz: 2 építő, pilóta és 4 tűzoltó.
  Ez a kreatív épületkészlet tartalmaz egy három emeletes, tetővel rendelkező épületet, egy kerítéssel ellátott összekapcsolt épületet, szerszámtartókat, eső lámpát és hordozható WC-t, levehető felső és elülső falakkal, valamint szabadon álló daru forgó karral és egy horoggal ellátott funkcionális kampóval.

  A készlethez tartozik egy nagy létrával felszerelt tűzoltóautó, funkcionális kocka hanggal és fénygel, amely 2019 januárjában új, eltávolítható stabilizátorok, elülső és oldalsó nyitóterület, behúzható / lengő létra, tűzoltó tömlő és "fúvóka" amely 2019 januárjában újdonság.
  Ez a nagy készlet tartalmaz egy megmentő tűzoltó helikoptert, nyitó pilótafülkével, forgó rotorokkal, egy 2019 januárjában új, 3 darabból álló tűzoltó készülékkel, egy ROS-T3 távvezérlő járművel, amely kihúzható bilincset és tűzoltót tartalmaz.

  A tartozékok 2 figyelmeztető lámpát, rádiót, 2 füstkészletet, 12 vízelválasztót, jammeret, szendvicset, két vizes palackot, egy daru távirányítóját, két 2019 januárjában új tűzoltó tengelyt, a ROS-T3 távvezérlőjét tartalmazzák, valamint 9 olvadó szerelvény.
  Terítse a darut, és a csörlő segítségével emelje fel a hordozható WC-t.

  Nyomja meg a kocka hangját és fényét a tűzoltóautón a létrával a tűzoltóság mellett.
  Emelje fel a létrát, és nyomja meg a mohát, hogy meggyújtja a vízművet, és dobja le a lángokat.
  Töltse fel és nyomja a helikopter dugattyúját és a távirányítón lévő ROS-T3-at, hogy segítse a tűz tisztítását.
 • Raktárkészlet
  0 db
Webáruház készítés