Kategóriák
Termék részletek


LEGO City - Szerelőműhely 60258

Raktárkészlet: 0 db
LEGO City - Szerelőműhely 60258
28 990 Ft
Nincs raktáron
  • Tartalmaz egy autójavító műszert, vontatót és még egy kis autó-bazárt is, ahol kétes autókat árusítanak! És itt a móka nem áll meg! A gyerekek néhány szórakoztató karaktert és nagyszerű járművet is kapnak, beleértve a Futó Oktánt és az értékes Hot Rod-ot és a Harl Hubbs-t az őrült rakétaüzemű motorkerékpárjával. A tökéletes kombináció a bőséges karakterjáték kalandokhoz.
    Ez a készlet egyszerű építési utasításokat tartalmaz, amelyek segítenek a bimbózó LEGO építőnek mesterként válni a területen. Nagyszerű gyerekkészletek A LEGO City Turbo szettek lehetőséget adnak a gyermekeknek, hogy felmelegítsék belső turbóikat egy rendkívül gyors, szuperhű készlettel a kerekeken.
    Gazdag funkciókkal, részletes épületekkel és szórakoztató karakterekkel díszítve, ezek a készletek korlátlan, önálló játékot ösztönöznek, ahol a gyerekek szórakoztató és izgalmas módon élénkíthetik a való élet visszatükröző forgatókönyveit.
    Garázs, lakókocsi és nagyszerű járművek, köztük vontatójármű, Hot Rod és rakétamotoros motorkerékpárok, valamint hét miniautó, köztük a LEGO® City TV sorozat szereplői Tread Octane és Harl Hubbs.
    A gyerekek a műhelyben működtethetik az emelőberendezéseket, emelőkkel emelhetik a járműveket, megrongálhatják a sérült járműveket a vontatón, és még sok minden mást. A gyermekek kombinálhatják ezt a készletet más LEGO® készletekkel. Az eredmény egy szórakoztató játék és nagyszerű jelenetek lesz, amelyeket ki lehet mutatni.
    Összeszerelés után a Treada Octanea magassága több mint 14 cm, szélessége 17 cm és mélysége 13 cm. A vontatógép mérete 7 cm-nél magasabb, 18 cm hosszú és 6 cm széles.
  • Raktárkészlet
    0 db
Webáruház készítés