Kategóriák
Termék részletek


LEGO Friends - Kiselefánt mentő akció (41421)

Raktárkészlet: 0 db
LEGO Friends - Kiselefánt mentő akció (41421)
7 990 Ft
Nincs raktáron
  • Engedd, hogy a gyermekek hőst játszanak, miközben igyekeznek kimenteni a kiselefántot a mocsárból! A Kiselefánt mentő akció (41421) tele van olyan funkciókkal, amelyek a fantáziadús játékra ösztönöznek. A LEGO® Friends lányokkal együtt a gyermekek több órára belefeledkezhetnek a kalandos játékba. A LEGO Friends büszke arra, hogy támogatja a National Geographic Explorers munkáját.

    Gurulj akcióba!
    A járműrajongó gyermekek imádni fogják a klassz játékautó vezetését a dráma helyszínére. Van rajta egy ásó, amivel ásni lehet a sárban, és egy horog is, hogy ki tudják húzni az állatot a mocsárból. A formás játékpótkocsi a lila játék teherautóhoz van rögzítve, hogy biztonságba vontassa az elefántborjút. Ez egy nagyszerű ünnepi ajándék azoknak a gyermekeknek, akik szeretik az akciódús szerepjátékokat. A LEGO Friends állatmentő-játékkészletei szélesítik a gyermekek látókörét is, miközben belefeledkeznek a kreatív, akciókkal teli szórakozásba.

    Segítség a csúcstechnikai építéshez
    Az Instructions PLUS az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban érhető el. Ez a digitális, interaktív útmutató közelítő és forgó képet megjelenítő eszközökkel van ellátva, melyek segítenek a gyermekeknek az építésben. Ez egy szuper módja az összeszerelésnek!

    A LEGO® Friends büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját akik kreativitásukat, kíváncsiságukat és szenvedélyüket arra használják, hogy megvédjék a veszélyeztetett fajokat a dzsungeljeinkben, és segítsenek egy jobb világot építeni mindannyiunk számára.

    Szerezz örömöt az állatszerető gyermekeknek a dzsungelkaland- ajándékkal, ezzel a Kiselefánt mentő akció (41421) készlettel, amely magában foglal egy erdei jelenetet és egy teherautót, és amelynek célja, hogy inspirálja a véget nem érő, kreatív játékot.

    Ebben a készletben találsz 2 összerakható minifigurát, játékkiselefántot és egy sor klassz kiegészítőt, mint például a játék rádió adó-vevőt és játékcumisüveget, ami többórás gyakorlati, kreatív szórakozásra csábít.
  • Raktárkészlet
    0 db
Webáruház készítés