Kategóriák
Termék részletek


LEGO Friends - Tengerparti Vidámpark (41375)

Raktárkészlet: 0 db
LEGO Friends - Tengerparti Vidámpark (41375)
37 990 Ft
Nincs raktáron
A Heartlake vidámparkjában készítsen egy teljes napot a kalandra. Menj a körutazásba, de először nézd meg a zsákokat, hogy ne veszítsd el őket! Mérje meg a magasságát, mielőtt az Emma LEGO® barátai irányítanak egy kísértetjárta kalózhajót a csontvázak, denevérek és kísérteties pókok mellett. Kiabáljon a kamera előtt, amikor Chloe elviszi magát, hableányként öltözve. Remélhetőleg jó, vagy át kell mennie a hídon!

Ez magában foglalja egy bódéját is, ahol jegyeket értékesítenek, és a turnikókat, amelyeken keresztül a barátok beléphetnek és távozhatnak. Van egy szerencsés kioszk, ahol a vidámpark látogatói kipróbálhatják szerencséjüket.

A körhinta 3 ülésből áll, amelyek a forgó funkciónak köszönhetően a levegőben nincsenek fókuszban. A legnagyobb attrakció azonban egy ijesztő kalózhajó, ahol a kis barátaid rajongói élvezhetik a kalózhajó roncsának félelmét és izgalmát. Amikor egy játékautó egy vidámparkban utazik egy ijesztő szövetfólián, hirtelen a denevérek, a csontok és a skorpiók világába kerül.

A szórakoztató park kit 5 mini babát tartalmaz: Olivia, Emma, Stephanie, Zack és Chloe, valamint delfin figurák, madarak és 2 csontváz.
  • Raktárkészlet
    0 db
Webáruház készítés