Kategóriák
Termék részletek


LEGO Hidden Side - Öreg halászbárka (70419)

Raktárkészlet: 0 db
LEGO Hidden Side - Öreg halászbárka (70419)
9 490 Ft
Nincs raktáron
 • LEGO® Hidden Side 70419 Régi horgászcsónak, a LEGO gyártja. Van egy szellem, amely kísérti a sziklákat a tengerparton! Töltse le a LEGO® Hidden Side készüléket, és irányítsa telefonját egy régi horgászcsónakhoz, életre kelve a modellt, és felfedve a titokzatos pártvilág kibővített valóságvilágát.
  Töltse le a LEGO® Hidden Side készüléket, és irányítsa telefonját egy régi horgászcsónakra, hogy életre keltse ezt a gyerekek készletet, és felfedje a titokzatos oldalt. Mozgassa a telefonját, és fedezze fel a modell körül rejtett, állandóan változó környezetet.
  Ez a kibővített valóságú gyermekek számára készült játék 4 minifigurát tartalmaz: Jack Davids és Parker L. Jackson hősei, Jones kapitány és fia, Jones Jr. , valamint Davids szellemi kutya, Spencer és a legendás albínó krokodil. A minifigurák segítségével a jeleneteket a színből rendezheti.
  Készítsen egy igazi kit, és játsszon vele. Ezután hagyhatja, hogy a készlet életre keljön, ha megnézed azt a kibővített valóság alkalmazáson keresztül, és lehetővé teszik számukra, hogy kölcsönhatásba lépjenek egymással.
  A LEGO® Hidden Side használata olyan, mintha egy ablakon keresztül nézne a barátságtalan és fenyegető rejtélyes oldalra. Mindegyik készlet tele van titokzatos rejtélyekkel, amelyeket meg kell oldani, legyőzni szellemeket, valamint legyőzendő egyedi szellemeket.
  A teljes kibővített valóság élményéhez táblagépre vagy mobiltelefonra van szükség (de nem tartozék). Kompatibilis a kiválasztott iOS és Android eszközökkel. A gyermekeknek a szolgáltatás meglátogatása előtt kérniük kell a szolgáltatás használatának engedélyét.
  A szigeten lévő hajótörött hajó magassága 19 cm, szélessége 24 cm és mélysége 12 cm.
  A halászhajó magassága több mint 15 cm, szélessége 8 cm és mélysége 18 cm.

  Darabszám 310, 4. ábra

  Alkalmas gyermekeknek 7 éves kortól

 • Raktárkészlet
  0 db
Webáruház készítés