Kategóriák
Termék részletek


LEGO Star Wars - A-szárnyú vs. TIE Silencer Microfighters 75196

Raktárkészlet: 0 db
LEGO Star Wars - A-szárnyú vs. TIE Silencer Microfighters 75196
 • LEGO Star Wars - A-szárnyú vs. TIE Silencer Microfighters 75196
7 990 Ft
Nincs raktáron
 • Harcolj Kylo Ren TIE vadászával és az Ellenállás A-szárnyú hajójával egy igazi microfighter párbajban! Ültesd a mini figurákat a hajóik tetejére, töltsd be a pöccintős rakétákat, és vesd be magad az akcióba! Van itt egy mini karbantartó állomás is, hogy a hajók csúcsformában legyenek. Sok szerencsét, harcos!
  Keresztezd Kylo Ren útját, és vívj vele egy eredeti űrben játszódó microfighter párbajt!
  Játszd el LEGO® Star Wars Microfighters párbajt az Ellenállás A-szárnyú gépe és Kylo Ren TIE vadásza között ezzel a kettős csomaggal, amelyben 2 részletesen kidolgozott modellt, mini játékindító építést és 2 mini figurát találsz.
  Játék a Star Wars: Az utolsó Jedik galaxisban ezzel a LEGO® Star Wars Microfighters kettős csomaggal, amelyben az Ellenállás A-szárnyú gépét és Kylo Ren TIE vadászgépét találod meg. Minden egyes modellnek kettős, pöccintős rakétái vannak, rengeteg, kidolgozott eredeti részlettel rendelkeznek, és mindegyik tetején van hely egy mini figura számára. Ezt a LEGO Star Wars játék egy mini karbantartó állomást tartalmaz extra játékindítóként. Külön építési útmutató is tartozik minden modellhez, így a Star Wars rajongók szívesen osztják majd meg az építés örömét a barátokkal és a családtagokkal.

  A dobozban 2 mini figurát találsz: Kylo Ren és egy A-szárnyú pilóta
  Jellemzője egy Ellenállás oldali A-szárnyú gép és Kylo Ren TIE vadásza, mindegyik számos hiteles részlettel, 2 pöccintős rakétával és felül üléssel egy mini figura számára
  A fegyverek között megtalálod Kylo Ren fénykardját és az A-szárnyú gép pilótájának romboló pisztolyát
  É, pítsd meg újra saját jeleneteidet, ahogyan azokat a nagy sikerű, a Star Wars: Az utolsó Jedik című filmben láttad!
  Ez a LEGO® Star Wars játék 6 -12 éveseknek ajánlott
 • Raktárkészlet
  0 db
Webáruház készítés