Kategóriák
Termék részletek


LEGO Technic - Ütköztethető versenyjármű I (42072)

Raktárkészlet: 0 db
LEGO Technic - Ütköztethető versenyjármű I (42072)
10 990 Ft
Nincs raktáron
  • Próbáld ki a villámgyors LEGO® Ütköztethető versenyjármű I. modell bámulatos erejét és gyorsulását, limezöld, piros és szürke színösszeállításban versenyzőmatricákkal, masszív első ütközővel, nagy hátsó spoilerrel, valamint széles fekete keréktárcsákkal és valamint kis profilmélységű gumikkal.

    A modern építőkészlet eleme egy hátrahúzós motor és egy 2017 decemberében újdonságként megjelenő, kiugró funkcióval ellátott motor, amely ütközéskor aktiválódik. Kombináld a 42073 Ütköztethető versenyjármű II. hátrahúzós modellel a megnövelt játéklehetőségekért, vagy az Ütköztethető versenyjármű I. megépítéséhez!

    Kombinálható modell. Nagy teljesítményű hátrahúzós motor, masszív első ütköző, nagy hátsó spoiler, széles fekete keréktárcsák kis profilmélységű gumival, valamint motor kiugró funkcióval, amely ütközéskor aktiválódik. Nézd meg a limezöld, piros és szürke színösszeállítást és a vagány versenymatricákat! Vedd elő a 42073 Ütköztethető versenyjármű II. -t, és kezdődjék a verseny!

    Használd a hátrahúzós motort, és lődd ki a járgányt nagy sebességgel! 2017 decemberében jelenik meg. Nézd, ahogy a motor ütközéskor kirepül a járműtestből! Ezt a LEGO® Technic építőkészletet úgy tervezték, hogy magával ragadó és izgalmas építési élményt biztosítson tapasztalt építők számára.

    Kombináld a 42073 Ütköztethető versenyjármű II. hátrahúzós modellel a megnövelt játéklehetőségekért, vagy az Ütköztethető versenyjármű I. megépítéséhez! Kombinálható modell két kiugró motorral! 7-14 éveseknek.
  • Raktárkészlet
    0 db
Webáruház készítés