Kategóriák
Termék részletek


Mattel Barbie mentőautó fénnyel és hanggal (FRM19)

Raktárkészlet: 0 db
Mattel Barbie mentőautó fénnyel és hanggal (FRM19)
30 490 Ft
Nincs raktáron
 • Ó jaj, Barbiebabának sietnie kell, mert valaki megsérült és kihívták a mentőt! Kapcsold be a szirénát, hogyBarbieminél gyorsabban odaérjen a helyszínre!

  Mit kell tudni a Barbiementőautóról ?

  Barbieszámára fontos a jó megjelenés, dekoráld ki aBarbiementőautót szép, divatos matricákkal, amik nemcsak trendik, de sok információval szolgálnak: a sebtapasz, az orvosi sztetoszkóp, a lázmérő és a szívhang jele mind arra utalnak, hogyBarbieezúttal mentősként segít barátain, a játékbabákon. Ugye milyen cuki ez a pink színekkel díszítettBarbiementőautó ? Tudtad, hogy az autó egyben kórházzá is alakítható, ahol váró, recepció (check in pulttal) és vizsgáló is van ? Csak nyisd szét az autót és már kész is!

  Mit játszhatok aBarbiementőautóval és kórházzal ?

  Miután a mentőautó behozta a beteget a kórházba, a rengeteg eszköz segítségévelBarbiealaposan megvizsgálhatja (vérnyomás- és pulzusmérés, reflexvizsgálat, fülvizsgálat, szemvizsgálat, röntgen) míg a váróban tv és ajándékbolt kínálata várja a rendelőbe érkezőket (plüssmaci, magazin, lufi, virágcsokor). Képzeld csak el mennyi történetet lehet itt eljátszaniBarbiebabáiddal!

  Ismerd meg a Barbie mentőautót a videók megtekintésével

  Barbiea legjobb barátnő, rá mindig számíthatnak barátai, mindig ott segít, ahol csak tud. Barbieamellett, hogy segítőkész, elhivatott a karrierje iránt, bármi is legyen az épp. Ezúttal mentőautójával siet, hogy minél gyorsabban odaérjen a beteg barátaihoz. Tudtad, hogyBarbiemár rengeteg karriert kipróbált ?

  Barbie Karrier babák

  Barbieazt üzeni, bármi lehetsz, ami csak lenni szeretnél, ezáltal önmegvalósításra tanítja a lányokat. „Amikor egy lányBarbiebabával játszik, ő elképzeli mindazokat a lehetőséget, akivé válhat.
 • Raktárkészlet
  0 db
Webáruház készítés